ingyenes
webstatisztika
Szabó-Kovács Renáta - Műköröm építő Mester - Leírások
random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random random

Japán manikűr

A japán manikűr a manikűr egy speciális technikája. Ez egy fényesítő, erősítő eljárás, melynek során méhviaszt polírozunk a körömbe így a normál manikűr után a köröm egy olyan kezelést kap, amivel egészségesebb, erősebb és csillogóan szép lesz.

Visszaadja a körmök természet-adta szépségét, fényét és elősegíti az egészséges köröm növekedését. Hatására természetes körmeink komfort érzetet nyújtatnak mindennapi életünkhöz.
A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a természetes köröm „színe” -kezelésenként egyre jobban-, a fénye pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe „épül”). Mivel a méhviasz lényegében feltölti a köröm anyagát, így annak simább és egyenletesebb lesz a felülete. Barázdált körmök esetén, folyamatos kezeléssel, szép simává lehet varázsolni. A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek.

Japán manikűr nagyon gyenge körmök esetében – vagy műköröm eltávolítása után ajánlott, kúraszerűen hetente lehet alkalmazni legalább egy hónapig, így észrevehetően erősödik a körömlemez. A kúra után a kezelést 2-3 hetente ajánlatos megismételni a feljavított állapot megőrzése érdekében.

A japán manikűrrel kezelt körmöket nem ajánlatos lakkozni (valamint erős tisztító-, és vegyszerek használatánál használj gumikesztyűt), mert az kioldja a bedolgozott méhviaszt.
Műkörömre nem javasolt, és műköröm készítése előtt sem alkalmazzuk!

HEMA FREE allergénmentes anyagok

Hema mentes anyag: irritáló adalékanyagok nélkül készült, így az allergiával küzdők is használhatják.
Egy forradalmi allergén mentes újítás Gél-lakk, zselé és Acrylgel formájában, amely a porcelán erősségét és a zselé rugalmasságát ötvözi.


Egyetlen allergiával küzdő vendég számára sem kell lemondania a szép körmökről.

HEMA, DI-HEMA, TPO mentes, vegán és állatkísérlet-mentes. Mivel további 19 irritatív összetevőtől is mentes, így biztonságosabb megoldást jelent a hagyományos géllakkok és műköröm építő anyagok összetevőire érzékenyeknek!
Előnyei:
- Használatával minimálisra csökkenthető az allergia valószínűsége a körmös szakembernél és a vendégnél egyaránt!
- HEMA, DI-HEMA és TPO mentes
- Vegán
- Állatkísérlet-mentes
- 19 Toxin-free (méreganyag mentes)
- Csekély a bőrirritáció és ekcéma esélye
- Szinte illatmentes


1067 Budapest, Hunyadi tér 10.

+36 20 985 2241

www.nailbar.hu

www.rencsikorom.hu